Dissabte pròxim, 5 de març de 2011, se celebra Sant Ovidi Montllor a Ca Les Senyoretes (Otos, Vall d’Albaida). Es tracta d’un sopar amb els quals acostumen a delectar-nos en aquest confortable i íntim hotel rural, on actuarem en acústic presentant el nostre últim treball discogràfic.

La primera part de la nit, però, la protagonitzarà el propi Ovidi Montllor. A les 20.30 h projectarem les imatges inèdites de la participació de l’artista alcoià en l’últim acte de l’homentage a Joan Fuster que el Col·lectiu l’Olla va organitzar el 1993. En aquell acte, en una de les seus últimes aparicions en públic abans de vore’s afectat pel càncer, Ovidi va recitar una selecció de poemes de Fuster que ell mateix va elegir.

Com sempre, les places són limitades i cal reservar-les a través del telèfon 962358032 o del correu casa@ruralotos.com. Devots, creient i beatos, no hi podeu faltar!

PD: Us ajduntem el primer videoclip del nostre nou disc, és de la cançó “Fosses del silenci” i està dirigit per Àngel Font. Acabem de penjar-lo a youtube, acabat d’eixir del forn…